Hippolytushoef

Hippolytushoef is een leuk dorpje in de kop van Noord-Holland vlakbij Ijsselmeer, Noordzee en Texel

Vanuit Hippolytushoef kan je lopen naar de dijken, maar er is veel meer leuks te zien of te doen in de buurt. Daar ga je natuurlijk op onze scooters heen! We hebben wat tips voor je wat écht leuk is is om te doen, klik hier.

Wij zitten in het centrum van het dorp. Als je met de auto komt kan je in buurt op verschillende plekken gratis parkeren.

Om naar ons te komen kan je het adres overnemen in je eigen navigatie: Koningstraat 6A, Hippolytushoef, of op het kaartje klikken.

Contact met Bazz scooter rental

Jullie contactpersoon

Ik ben Bas en ik verzorg de scooterverhuur vanuit Hippolytushoef. We zijn een kleine operatie, wat voor jou als voordeel heeft dat wij heel flexibel zijn. We hebben natuurlijk onze vaste tijden, maar zijn wel flexibel waar mogelijk.
Zo raad ik regelmatig aan om naar Texel te gaan met de scooter, want als je de overtocht met de boot neemt kost dat maar € 10,- met z’n tweeën, inclusief de scooter. Maar mocht het krap in de tijd worden kan je contact opnemen dat het wat uitloopt, vaak is het dan geen probleem dat je iets later terugkomt.

Ook als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

We speak English, wir sprechen Deutsch.