Over ons

Easy rider

We staan voor Easy rider, want we houden van vrijheid en genieten. We verhuren geen e-scooters, maar betrouwbare Peugeot scooters zodat je niet aan een beperkte radius zit. Lekker zonder helm door de natuur met het rustig pruttelen van het motortje. Nostalgie… 

We hebben leuke aanraders voor ritjes in de omgeving voor jullie, en als je echt wilt genieten kunnen we een picknickmand verzorgen. Wij zijn in 2020 begonnen met scooterverhuur in Hippolytushoef en zijn later dat jaar uitgebreid naar Wervershoof. Helaas zijn we in Wervershoof door persoonlijke omstandigheden nu niet in staat om te starten, maar hopelijk kan dat binnenkort wel. Sowieso zijn jullie van harte welkom in Hippo.

We hebben enorm zin in seizoen 2021!

Kleine, verfijnde operatie

We zijn een kleine operatie, wat voor jou als voordeel heeft dat wij heel flexibel zijn. Natuurlijk hebben we onze vaste tijden, maar omdat we vanuit huis werken, zijn we vaak in staat daar van af te wijken, wel zo fijn als het allemaal een beetje uitloopt met je tripje. Geen stress! 

Heb je vragen of wil je reserveren, neem dan contact met ons op.

Bas en William

Wij zijn Bas en William. Ik, Bas, ben een gepensioneerd zakenman die nog heel actief is. Ik ben in Hippolytushoef begonnen, waarna mijn goede vriend William het leuk vond om ook in zijn buurt een verhuur locatie te starten. William is ook zakenman en heeft naast zijn drukke bezigheden nog genoeg passie en energie over om vanuit Wervershoof leuke scootertrips te organiseren.

Contact met Bazz scooter rental