Tips vanuit Hippolytushoef

Verken de leukste plekjes in Noord-Holland

Met onze scooter kan je overal komen waar een fiets mag. Voor de leukste uitjes in Noord-Holland huur je dan toch ook een scooter?! Leuk voor met je gezin, of romantisch met z’n tweeën, maar ook met een vriendengroep.
Wist je dat je bijvoorbeeld heel gemakkelijk en goedkoop op de scooter naar Texel kan? Als je met de scooter gaat betaal je voor de overtocht (retour) slecht € 5,- per scooter voor één persoon, of € 10,- als je met z’n tweeën op de scooter bent. 

En zo hebben we nog meer tips voor een geslaagd uitje. 

Ongeacht waar je heen gaat, onderweg zal je genoeg mooie plekjes vinden om te picknicken. Wij kunnen voor een goed gevulde picknickmand zorgen. Die kan je hier bestellen.

Met de scooter langs de bloembollenvelden

Tot half mei staan de bloembollen in volle bloei. Maak gebruik van deze kans en doe een toertje langs de mooiste bollenvelden. We hebben hieronder een route voor u van circa 60 km.

Langs de bloembollen route fietsen of met de scooter

Tip 1
Met de boot naar Texel

Over de dijken naar de haven in Den Helder, slechts 17 km. van Hippolytushoef. Vandaar ga je met de ferry naar Texel. De overtocht alleen al is een vakantiebeleving en daarna kan je genieten van het bijzondere en afwisselende eiland Texel met z’n vele restaurantjes, terrasjes en natuur. Je hoeft niet te reserveren voor de boot als je met de scooter komt. En je hoeft pas om 21:00 terug te zijn, dus tijd zat!

Tip 2
Langs de Noordzee

Op slechts circa 18 km van Hippolytushoef vind je de Noordzee met z’n fantastische brede stranden en gezellige stranddorpjes met het nodige vertier. Het gebied Julianadorp / Callandsoog is een aanrader.

Tip 3
Over de dijken rijden

Vanaf Hippolytushoef zit je slechts een paar honderd meter van de dijken langs de wadden. Maak een tochtje naar Den Oever en rij even door naar het Ijselmeer dat om de hoek ligt.

Picknicken in Noord-Holland

Scooters in Wervershoof

Zit je meer in de buurt van Medemblik/Enkhuizen, dan ga je beter naar onze vestiging in Wervershoof.

Zelfde scooters, zelfde prijzen, zelfde picknickmand, ander ophaal en terugbreng punt.

Handige routeplanners:

Met onze scooters mag je overal gaan waar een fiets ook mag, vandaar dat je routeplanners voor fietsen kan gebruiken.

 

Afstanden:

  • Den Oever 6 km
  • Den Helder 17 km
  • Julianadorp 17 km
  • Schagen 25 km
  • Medemblik 25 km
  • Hoorn 45 km
  • Wieringen 12 km
  • Amsterdam 75 km